Accomodatie

Onze gasten logeren sfeervol in authentieke stijl en met het nodige comfort. Telkens geniet je van het prachtig uitzicht op de heuvels en op de typische Franse dorpshuizen.

Al onze accomodaties

Kamers

We beschikken standaard over 2  kamers met dubbel bed, en 3 gezinskamers (3 à 5 personen te reserveren met ontbijt inbegrepen.
In elke kamer kan een babybed en/of enkel bed worden toegevoegd.

Gamay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 18m²

De “Gamay” is een gerieflijke 2 persoonskamer van 18 m² in een romantische retrostijl. Hij is praktisch ingericht met aparte badkamer met douche en toilet. De wastafel is zeer fraai ingebouwd in een originele Franse kast. U heeft een schitterend uitzicht over de vallei en het dorpje Le Martoret. Het is mogelijk een ledikant of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 110 per night

Details bekijken

Chardonnay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 22m²

De “Chardonnay” is een ruime 2-persoonskamer van 22 m², met een originele marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloer. De badkamer is vrij ruim met moderne douche, wastafel en toilet. U kijkt vanuit de kamer uit op de binnenplaats en over de vallei met de wijngaarden. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 120 per night

Details bekijken

Aligoté

 • Gasten: 3
 • Kinderen: 1
 • Grootte: 35m²

Kamer”Aligoté” is een ruime 3-persoonskamer. We zijn trots op de prachtig gerestaureerde balken, de authentieke natuurstenen muur en warme plankenvloer. Er is een aparte badkamer met ruime inloopdouche en toilet. De wastafel is mooi ingewerkt in een antiek kastje in de kamer. Vanuit het venster aan de boekenhoek, heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en over de wijnheuvel. Het is mogelijk een ledikant en/of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 165 per night

Details bekijken

Pinot Noir

 • Gasten: 4
 • Grootte: 30m²

Deze ruime familiekamer “Pinot Noir” is 35 m² groot, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De originele elementen zijn bewaard gebleven met o.a. marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloeren. U heeft er een balkonnetje met een prachtig zicht op de binnenplaats en de wijnheuvels. is er een ruime badkamer met ligbad/douche, een wastafel en aparte toiletruimte. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 205 per night

Details bekijken

La Tourette

 • Gasten: 4
 • Grootte: 45m²

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Er is tuinmeubilair voorzien. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. De kamer is modern ingericht met een dubbel bed en een stapelbed. Er is een ruime kleerkast en 2 bureautafels. Het is mogelijk een enkel bed en kinderbed bij te zetten. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

Prijzen vanaf: 220 per night

Details bekijken

Appartement & Vakantiehuis

We kunnen 1 appartement (5 personen) en 1 ruim vakantiehuis (4 à 6 personen) verhuren met ingerichte keuken en living en een aparte slaapkamer.
Het vakantiehuis kan in combinatie met kamer La Tourette verhuurd worden voor een groep van 8 à 10 personen.

Appartement Bourgogne

 • Gasten: 4
 • Kinderen: 2
 • Grootte: 57m²

“Appartement Bourgogne” is geschikt voor 4 à 6 personen, gelegen in het hoofdhuis op 1 hoog. Je hebt er een volledig ingerichte keuken met een ruime eettafel voor 6 en een schrijftafel. Er staat een knusse hoekzetel die je makkelijk kan ombouwen tot ruim tweepersoonsbed. De badkamer heeft een wastafel, douche en aparte toiletruimte. Vanuit de leefruimte neem je de trap naar bovenslaapkamer die volledig gerenoveerd werd voor 4 personen. Er is een handig ingebouwde bergkast, een dubbel bed en 2 enkele bedden, die je ook makkelijk samen kan voegen. Er is airco en aangepast sfeerlicht.

Prijzen vanaf: 185 per night

Details bekijken

Maison La Tour

 • Gasten: 4
 • Grootte: 65m²

“Maison La Tour” is een ruim vakantiehuis in de toren van het domein. Beneden heb je een grote leefruimte met een eigen terras en boven beschikt u over een grote kamer voor 4 personen met 2 dubbele bedden. Er is eventueel plaats om een extra bed of kinderbedje bij te zetten. In de aparte badkamer heeft u een wastafel, een ruim 2-persoonsbad en een douche. Er is zowel boven als beneden een toilet.

Prijzen vanaf: 220 per night

Details bekijken

Maison La Tour + kamer La Tourette

 • Gasten: 10
 • Grootte: 110m²

Het is mogelijk om Maison La Tour  samen met kamer La Tourette als ruim vakantiehuis te huren voor een groep van 8 à 10 personen zonder ontbijt. Deze accommodatie is enkel te reserveren met een bericht via het contactformulier ofwel dient u eerst Maison La Tour en daarna kamer La Tourette te reserveren. De prijzen passen we dan naderhand aan.

Kamperen

We hebben tot slot een klein gezellig kampeerterrein met 5 staanplaatsen voor eigen tent , busje of kleine camper.
Je kan hiervoor enkel reserveren via het contactformulier of per mail.