Accomodatie

Onze gasten logeren sfeervol in authentieke stijl en met het nodige comfort. Telkens geniet je van het prachtig uitzicht op de heuvels en op de typische Franse dorpshuizen.

Al onze accomodaties

We beschikken standaard over 2  kamers met dubbel bed, en 3 gezinskamers (3 à 5 personen te reserveren met ontbijt inbegrepen.
In elke kamer kan een babybed en/of enkel bed worden toegevoegd.

Gamay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 18m²

De “Gamay” is een gerieflijke 2 persoonskamer van 18 m² in een romantische retrostijl. Hij is praktisch ingericht met aparte badkamer met douche en toilet. De wastafel is zeer fraai ingebouwd in een originele Franse kast. U heeft een schitterend uitzicht over de vallei en het dorpje Le Martoret. Het is mogelijk een ledikant of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 95 per nacht

Details bekijken

Chardonnay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 22m²

De “Chardonnay” is een ruime 2-persoonskamer van 22 m², met een originele marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloer. De badkamer is vrij ruim met moderne douche, wastafel en toilet. U kijkt vanuit de kamer uit op de binnenplaats en over de vallei met de wijngaarden. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 105 per nacht

Details bekijken

Aligoté

 • Gasten: 3
 • Kinderen: 1
 • Grootte: 35m²

Kamer”Aligoté” is een nieuwe ruime 3-persoonskamer. We zijn trots op de prachtig gerestaureerde balken, de authentieke natuurstenen muur en warme plankenvloer. Er is een aparte badkamer met ruime inloopdouche en toilet. De wastafel is mooi ingewerkt in een antiek kastje in de kamer. Vanuit het venster aan de boekenhoek, heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en over de wijnheuvel. Het is mogelijk een ledikant en/of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 140 per nacht

Details bekijken

Pinot Noir

 • Gasten: 4
 • Grootte: 30m²

Deze ruime familiekamer “Pinot Noir” is 35 m² groot, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De originele elementen zijn bewaard gebleven met o.a. marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloeren. Verder is er een ruime badkamer met douche, wastafel en aparte toiletruimte. U heeft er een balkonnetje met een prachtig zicht op de binnenplaats en de wijnheuvels. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 140 per nacht

Details bekijken

La Tourette

 • Gasten: 4
 • Grootte: 45m²

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. In de kamer staat een dubbel bed en een stapelbed. Er is tuinmeubilair voorzien. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

Prijzen vanaf: 185 per nacht

Details bekijken

Appartement Bourgogne

 • Gasten: 5
 • Grootte: 57m²

“Appartement Bourgogne” is een appartement van 57 m², geschikt voor 4 personen, gelegen op de eerste etage. Je hebt er een volledig ingerichte keuken en een knusse zithoek. In de leefruimte staat een ruim tweepersoonsbed. De badkamer heeft een wastafel, douche en aparte toiletruimte. Boven is een 2e slaapkamer met een typische oude twijfelaar (120 x 190 cm), en een enkel bed. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 165 per nacht

Details bekijken

Maison La Tour

 • Gasten: 6
 • Grootte: 65m²

“Maison La Tour” is een ruim vakantiehuis in de toren van het domein. Beneden heb je een grote leefruimte met een eigen terras en boven beschikt u over een grote kamer voor 4 personen met 2 dubbele bedden. Er is eventueel plaats om een extra bed of kinderbedje bij te zetten. In de aparte badkamer heeft u een wastafel, een ruim 2-persoonsbad en een douche. Er is zowel boven als beneden een toilet.

Prijzen vanaf: 220 per nacht

Details bekijken

Kant-en-klare Tent

 • Gasten: 4
 • Grootte: 24m²

Zin in een toffe kampeerbelevenis in een comfortabel ingerichte tent? Gezinnen die graag kamperen maar geen zin hebben om de tent op en af te breken kunnen bij ons terecht in een mooie, grote tent, klaar voor gebruik. U heeft er wat opbergmeubilair, koffiezet, waterverwarmer en eetgerief voor het hele gezin. Voor de tent is een terras met tuinmeubilair voor een zonnig en sfeervol kampeerverblijf.

Prijzen vanaf: 90 per nacht

Details bekijken

Kampeerplaats

 • Gasten: 6

Verder is er ook de mogelijkheid om met een eigen tent een staanplaats te huren. Voor caravans of mobilhomes is het moeilijk: de oprit is niet verhard, de bocht is een zeer rechte hoek en het is vrij steil omhoog. Enkel kleine busjes of heel kleine caravans kunnen er in! Het kampeerterrein heeft slechts 2 staanplaatsen, dus heel cosy. Het terrein is verlicht, er zijn verschillende aansluitingspunten voor elektriciteit en er is een kampvuurplaats met mogelijkheid tot BBQ.

Prijzen vanaf: 15 per nacht

Details bekijken