Ons domein, uw thuis op vakantie

“Le Clos Domange “is een oud wijndomein, boven op een heuvel, tussen de druiven, met een schitterend uitzicht over de wijnvelden, bosrijke heuvels en prachtige dorpjes.

Je kan zalig genieten van ons verwarmd zwembad met dat prachtige uitzicht. Rond het zwembad heb je verschillende mooie en cosy terrasjes,  zalige zonnebedden en parasols om er in alle intimiteit te genieten. Op één ervan vind je de jacuzzi voor een deugddoende watermassage.

Vakantie in een historisch kader

Vakantie in een historisch kader

U kunt bij ons van harte genieten van een ontspannende vakantie op de gezellige binnenplaats  met de karakteristieke oude torens en het prachtige uitzicht. Je kan rusten in de lounge onder de schaduwrijke platanen, of een versnapering nemen op het bloemrijke terras met de picknicktafels onder de luifel of heerlijk zonnen op het grasveld met de comfortabele ligzetels.

Tuin van Eden

Tuin van Eden

U kan ook lekker vertoeven in de lager gelegen boomgaard met plukklare appels, kersen, vijgen, bessen, druiven of mirabellen. Op verschillende plaatsen groeien heerlijk geurende kruiden. We hebben onze eigen groentetuin en verrassen jullie graag met gerechten van eigen kweek.

Heerlijk spelen met de kids

Heerlijk spelen met de kids

Naast de kleine speeltuin vind je in de grote schuur een heus kinderparadijs met tafelvoetbal, pingpong, zit- en speelhoek, creahoek, en daar staat ook ons buitenspeelgoed: step of fietsje, badminton, Jeux de boules, en noem maar op. Er zijn grote zitzakken die je ook buiten kan gebruiken en de kussens van alle ligzetels kan je daar ook vinden.

Kamperen en BBQ

FEESTMAAL IN EEN MIDDELEEUWS KADER

We hebben een prachtige ruime eetzaal waar we u het uitgebreid ontbijt en avondmaal in buffetvorm aanbieden en waar u ’s avonds nog lang kan natafelen bij sfeervolle muziek. Af en toe projecteren we er een leuke film met vers gepofte popcorn of u kan uw niet te missen sportwedstrijden hier op groot scherm bekijken.

Hippe wijnbar

Hippe wijnbar

Onder de platanen is een buitensalon met knusse zetels waar je indien gewenst tot ’s avonds laat kan genieten van diverse streekwijnen, bieren, of frisdranken vergezeld van een kaashapjes of andere knabbel.

Huisdieren welkom

Huisdieren welkom!

Huisdieren zijn welkom mits een kleine toeslag. We vragen u om de honden steeds aan een leiband te houden in de binnenruimtes, alsook op de diverse terrassen. Op uw kamer mogen ze niet op de bedden spelen of slapen : voorzie zelf een mand, bench of slaapmat. Honden hebben geen toegang tot de gastenkeuken of plaatsen waar eten wordt bereid of geserveerd. Hou vooral rekening met de wensen andere gasten in de omgang met de hond, en wees attent voor kinderen met angst. 

Warme gezelligheid in huis

Warme gezelligheid in huis

In het huis vindt u beneden de gastenkamer waar u bij minder goed weer altijd terecht kan. Je vindt er allerlei infobrochures, boekjes en gidsen om je verblijf boeiend te maken. We hebben er ook diverse gezelschapsspelen voor groot en klein.

Parking

Parking

Op het binnenplein kan u even de wagen stationeren om in – en uit te laden. Parkeren kan langs de wijngaard aan het einde van onze straat of op het kampeerterrein. Fietsen of motors kunnen terecht in de schuur. Er is een handige laadplaats voor elektrische fietsen.

Zwembad

Eten op het domein

Bourgondische levensgenieters. We bieden een grote keuze aan zelf gemaakte jam of gelei en verse huisgemaakte sappen van onze appels, druiven, kersen, pruimen, vijgen…. De croissants en diverse soorten brood van onze bakker vergezellen we met de verse lokale geitenkaas, de feestelijke kaasplank, de verleidelijke rillettes, pasteitjes en andere vleeswaren. We bereiden zelf onze yoghurt, kwark, pudding, appelmoes, of andere fruitbereidingen…

We verzorgen ook heel vaak een avondbuffet met streekproducten en groenten van eigen kweek. Raclette of Fondue Bourgignon staat ook al eens op de menu. Af en toe verwennen we onze gasten met een feestelijk 4-gangen diner.

Top activiteiten in de buurt