Ons domein, uw thuis op vakantie

“Le Clos Domange “is een oud wijndomein, boven op een heuvel, tussen de druiven, met een schitterend uitzicht over de wijnvelden, bosrijke heuvels en prachtige dorpjes.

Dit seizoen kan je terecht in ons volledig nieuw ruim én verwarmd zwembad met instap vanaf het mooie houten terras. Als je naar de andere kant zwemt geniet je van het zicht op de groen beboste heuveltoppen en de wijngaarden op de flank. Opzij heb je het vergezicht op het dorp en de kerk en naast het zwembad zijn nog 2 kleinere terrasjes waar je lekker intiem kan zonnen.

Vakantie in een historisch kader

Vakantie in een historisch kader

U kunt bij ons van harte genieten van een ontspannende vakantie op de gezellige binnenplaats  met de karakteristieke oude torens en het prachtige uitzicht. Je kan rusten in de lounge onder de schaduwrijke platanen, of een versnapering nemen op het bloemrijke terras met de picknicktafels onder de luifel of heerlijk zonnen op het grasveld met de comfortabele ligzetels.

Tuin van Eden

Tuin van Eden

U kan ook lekker vertoeven in de lager gelegen boomgaard met plukklare appels, kersen, vijgen, bessen, druiven of mirabellen. Op verschillende plaatsen groeien heerlijk geurende kruiden. We hebben onze eigen groentetuin en verrassen jullie graag met gerechten van eigen kweek.

Heerlijk spelen met de kids

Heerlijk spelen met de kids

Naast de kleine speeltuin vind je in de grote schuur een heus kinderparadijs met tafelvoetbal, pingpong, zit- en speelhoek, creahoek, en daar staat ook ons buitenspeelgoed: step of fietsje, badminton, Jeux de boules, en noem maar op. Er zijn grote zitzakken die je ook buiten kan gebruiken en de kussens van alle ligzetels kan je daar ook vinden.

Kamperen en BBQ

Kamperen en BBQ

We hebben onze kleine kampeerweide helemaal geëffend en opnieuw gras gezaaid. Je kan er logeren in onze kant-en-klare tent of kamperen met je eigen tent, of woonbusje : heel kleinschalig en gezellig. Je kan er een gezellige pik-nik of BBQ organiseren.

Hippe wijnbar

Hippe wijnbar

Onder de platanen is een buitensalon met knusse zetels waar je indien gewenst tot ’s avonds laat kan genieten van diverse streekwijnen, bieren, of frisdranken vergezeld van een kaashapjes of andere knabbel.

Huisdieren welkom

Huisdieren welkom!

Honden (of andere huisdieren) zijn welkom in le Clos Domange. We hebben ter info enkele afspraken op een rij gezet, die ons vanzelfsprekend lijken voor hondenliefhebbers. Zo dragen we goed zorg voor uw hond en voor de andere gasten die hier verblijven

Warme gezelligheid in huis

Warme gezelligheid in huis

In het huis vindt u beneden de gastenkamer waar u bij minder goed weer altijd terecht kan. Je vindt er allerlei infobrochures, boekjes en gidsen om je verblijf boeiend te maken. We hebben er ook diverse gezelschapsspelen voor groot en klein.

Parking

Parking

Op het binnenplein kan u even de wagen stationeren om in – en uit te laden. 

Zwembad

Eten op het domein

In Le Clos Domange willen we u graag verwennen met regionale lekkernijen. Het ontbijt is voorzien van alle genoegens voor echte Bourgondische levensgenieters. Er is een vaste basis van brood, kaas en vleeswaren, melk-producten etc… Koffie uit onze Espressomachine of diverse thee.  En verschillende fruitsappen die we zelf maken met fruit uit de tuin. Maar ook een heerlijke lunch of een gezellig diner maken we met veel liefde voor onze gasten (op aanvraag).

Top activiteiten in de buurt