Aanbiedingen

Kortingen die het hele jaar door gelden

Actie 1: Als u 7 opeenvolgende dagen boekt, betaalt u er slechts 6! Dat betekent een korting van  14,3 %! Hier valt in elk geval genoeg te beleven voor een week vakantiegenot. Bekijk de info op de site en hier ter plekke aan ons informatierek.

Actie 2: als u 5 opeenvolgende dagen boekt, krijgt u 5% korting en 6 opeenvolgende dagen krijgt u 6% korting!

Actie 3: Als u met een groep of familie (min. 14, max. 20 personen) de 5 kamers reserveert voor minstens 2 nachten, krijgt u 10 % korting.

Actie 4: Als u met een groep of familie (min. 20, max. 30 personen) het hele domein reserveert voor minstens 2 nachten, krijgt u 15 % korting.

 

Wijn-Wandel Arrangement

Een 5-daagse midweek met een programma op maat. We helpen u elke dag bij de keuze van een wandeling in de omgeving en adviseren u over diverse lokale bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. We brengen u naar een vertrekpunt van waar u tot hier terug stapt of we halen u op aan het eindpunt van uw wandelroute (0,50 € per km). U kan wijn gaan proeven bij 5 verschillende wijnboeren op wandelafstand. Ook in de omliggende dorpen iets verderop kunnen we voor u een wijnproeverij boeken. U krijgt 5% korting op de overnachtingsprijs en per persoon krijgt u 2 middaglunches gratis op de gewenste dagen.

Fietsvakantie in groep of met uw gezin

Als u zelf uw fietsen meebrengt, dan kan u ze in onze schuur veilig en droog opbergen. Zo niet, verwijzen we u naar een goed uitgeruste fietsverhuurder in de buurt. We geven u alle informatie over uitgestippelde fietsroutes en indien gewenst brengen we u en uw fietsen (max. 4 per rit) naar een vertrekpunt of we halen u af op het eindpunt van uw route (0,50 € per km). We adviseren u over diverse bezienswaardigheden op uw route die een bezoekje waard zijn. Vanaf 5 dagen krijgt u 5% korting op de overnachtingsprijs en per persoon krijgt u een middaglunch gratis op de gewenste dag. Groepen fietsers van minimum 8 personen krijgen 5% korting ongeacht de verblijfsduur.

Werkvakantie voor jongeren

Jongeren tussen 18 en 26 jaar kunnen vanaf 1 mei tot 30 september gratis met hun tent op het kampeerterrein verblijven in ruil voor 2u per dag werk. Werkt u 4 u per dag , dan kan u gratis deelnemen aan het ontbijt. Dat werk kan bestaan uit klussen aan het huis, werken in de tuin, poetsen, keukenhulp of opdienen en afruimen van ontbijt of avondmaal. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje waarin je je voorstelt, met omschrijving van je motivatie en welke ervaring je al hebt in hoger genoemde taken.

Winteraanbieding : van 1 december tot 31 maart
(mits boeking min. 14 dagen vooraf!)

Met je gezin op doorreis naar de sneeuwpret of skivakantie? Le Clos Domange biedt een ideale tussenstop voor gezinnen met kinderen! Op 15 min. vanaf de afrit 28 (Macôn) van de autoroute du soleil, ontvangt u bij aankomst een gratis warme chokolade of gluhwijn. Voor gezinnen met min. 2 kinderen : één nacht inclusief express-ontbijt : 40,00 € p.p. ! Wij verwennen de kinderen tot 10 jaar om 18u met een heerlijke kindermenu: 15,00 € pp. Vanaf 19u30 verwennen we de ouders en grotere kinderen met een gezellige table d’ hôtes : 30,00 € (aperitief, voorgerecht, hoofdschotel en dessert) of 38,00 € met aangepaste wijnen! Zo bent u helemaal stressvrij en klaar om uw sportieve sneeuwvakantie aan te vatten.

Lentekriebels met z'n twee? Vanaf 14 februari tot 1 mei : romantisch weekend aanbieding!

Genieten van de eerste lenteprikkels in de Bourgogne? Het kan kan heerlijk zijn met z’n tweetjes! Een romantisch weekend voor 2, met 2 à 3 overnachtingen, ontbijt inbegrepen! Op een avond naar keuze bieden we u beiden een table d’ hôte aan, met aangepaste dranken inbegrepen. Op een dag naar keuze krijgt u uw middaglunch mee. We staan u bij in de keuze van het geschikte restaurant in de buurt, voor een gezellige tête à tête op de andere avond(en). Bij mooi weer kan u, indien gewenst, onze rode Mustang met open dak huren voor een dagtrip, met die middaglunch kant en klaar in de picknickmand in de koffer! 
Verwen uw geliefde op z’n Bourgongdisch! Voor 2 nachten: 250,00 € ; voor 3 nachten: 330,00 € inclusief één maal Table d’ hôte en één maal lunch!