Appartement of Vakantiehuis

We kunnen 1 appartement (5 personen) en 1 ruim vakantiehuis (4 à 6 personen) verhuren met ingerichte keuken en living en een aparte slaapkamer.
Het vakantiehuis kan in combinatie met kamer La Tourette verhuurd worden voor een groep van 8 à 10 personen.

Appartement Bourgogne

  • Gasten: 5
  • Grootte: 57m²

“Appartement Bourgogne” is een appartement van 57 m², geschikt voor 4 personen, gelegen op de eerste etage. Je hebt er een volledig ingerichte keuken en een knusse zithoek. In de leefruimte staat een ruim tweepersoonsbed. De badkamer heeft een wastafel, douche en aparte toiletruimte. Boven is een 2e slaapkamer met een typische oude twijfelaar (120 x 190 cm), en een enkel bed. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 165 per nacht


Details bekijken

Maison La Tour

  • Gasten: 6
  • Grootte: 65m²

“Maison La Tour” is een ruim vakantiehuis in de toren van het domein. Beneden heb je een grote leefruimte met een eigen terras en boven beschikt u over een grote kamer voor 4 personen met een dubbel bed en 2 enkele bedden. Er is eventueel plaats om een extra bed bij te zetten. In de aparte badkamer heeft u een wastafel, een ruim bad en een douche. Er is zowel boven als beneden een toilet. U beschikt over een volledig nieuw ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Alle kookgerief is voorhanden met servies en bestek. U heeft zowel binnen als op het terras een eettafel met stoelen voor 6 personen. Er is een gezellige zithoek waarvan 1 grote zetel gemakkelijk om te bouwen is tot een dubbel bed.

Prijzen vanaf: 200 per nacht


Details bekijken