Kampeerplaats

Verder is er ook de mogelijkheid om met een eigen tent een staanplaats te huren. Voor caravans of mobilhomes is het moeilijk: de oprit is niet verhard, de bocht is een zeer rechte hoek en het is vrij steil omhoog. Enkel kleine busjes of heel kleine caravans kunnen er in! Het kampeerterrein heeft slechts 5 staanplaatsen, dus heel cosy. Het terrein is verlicht, er zijn verschillende aansluitingspunten voor elektriciteit en er is wat tuinmeubilair en een BBQ beschikbaar.

Verder is er ook de mogelijkheid om met een eigen tent  een staanplaats te huren. Voor caravans of mobilhomes is het moeilijk: de oprit is niet verhard, de bocht is een zeer rechte hoek en het is vrij steil omhoog. Enkel kleine busjes of heel kleine caravans kunnen er in! Het kampeerterrein heeft slechts 5 staanplaatsen, dus heel cosy. Het terrein is verlicht, er zijn verschillende aansluitingspunten voor elektriciteit en er is wat tuinmeubilair en een BBQ beschikbaar. Eventueel kan een oud kampeerfornuis op gas gebruikt worden.

Prijsoverzicht

Details

Beschikbaarheid

Prijzen vanaf: 292.50 for 13 nights

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan. 1

Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan.