Kamers

We beschikken standaard over 2 kamers met dubbel bed, en 3 gezinskamers (3 à 5 personen te reserveren met ontbijt inbegrepen.
In elke kamer kan een babybed en/of enkel bed worden toegevoegd.

Gamay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 18m²

De “Gamay” is een gerieflijke 2 persoonskamer van 18 m² in een romantische retrostijl. Hij is praktisch ingericht met aparte badkamer met douche en toilet. De wastafel is zeer fraai ingebouwd in een originele Franse kast. U heeft een schitterend uitzicht over de vallei en het dorpje Le Martoret. Het is mogelijk een ledikant of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 130 per night


Details bekijken

Chardonnay

 • Gasten: 2
 • Grootte: 22m²

De “Chardonnay” is een ruime 2-persoonskamer van 22 m², met een originele marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloer. De badkamer is vrij ruim met moderne douche, wastafel en toilet. U kijkt vanuit de kamer uit op de binnenplaats en over de vallei met de wijngaarden. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 140 per night


Details bekijken

Aligoté

 • Gasten: 3
 • Kinderen: 1
 • Grootte: 35m²

Kamer”Aligoté” is een ruime 3-persoonskamer. We zijn trots op de prachtig gerestaureerde balken, de authentieke natuurstenen muur en warme plankenvloer. Er is een aparte badkamer met ruime inloopdouche en toilet. De wastafel is mooi ingewerkt in een antiek kastje in de kamer. Vanuit het venster aan de boekenhoek, heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en over de wijnheuvel. Het is mogelijk een ledikant en/of enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 190 per night


Details bekijken

Pinot Noir

 • Gasten: 4
 • Grootte: 30m²

Deze ruime familiekamer “Pinot Noir” is 35 m² groot, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De originele elementen zijn bewaard gebleven met o.a. marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloeren. U heeft er een balkonnetje met een prachtig zicht op de binnenplaats en de wijnheuvels. is er een ruime badkamer met ligbad/douche, een wastafel en aparte toiletruimte. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Prijzen vanaf: 230 per night


Details bekijken

La Tourette

 • Gasten: 4
 • Grootte: 45m²

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Er is tuinmeubilair voorzien. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. De kamer is modern ingericht met een dubbel bed en een stapelbed. Er is een ruime kleerkast en 2 bureautafels. Het is mogelijk een enkel bed en kinderbed bij te zetten. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

Prijzen vanaf: 250 per night


Details bekijken