Pinot Noir

Deze ruime familiekamer “Pinot Noir” is 35 m² groot, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De originele elementen zijn bewaard gebleven met o.a. marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloeren. U heeft er een balkonnetje met een prachtig zicht op de binnenplaats en de wijnheuvels. is er een ruime badkamer met ligbad/douche, een wastafel en aparte toiletruimte. Het is mogelijk een ledikant en enkel bed bij te plaatsen.

Deze ruime familiekamer “Pinot Noir” is 35 m² groot, met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De originele elementen zijn bewaard gebleven met o.a. marmeren schouw en klassiek eikenhouten vloeren. U heeft er een balkonnetje met een prachtig zicht op de binnenplaats en de wijnheuvels. Verder is er een ruime badkamer met ligbad/douche, wastafel en aparte toiletruimte. is mogelijk een ledikant en/of enkel bed bij te plaatsen.

Prijsoverzicht

Details

Beschikbaarheid

Prijzen vanaf: 205 per night

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan. 1

Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan.

Geef een reactie