Kamperen

We hebben een gezellig kampeerterrein met 2 kampeerplaatsen en 1 kant en klare tent te huur voor 2 à 5 personen. Vanaf 2021 komt daar nog 1 houten kampeerhuisje bij.

Kampeerplaats

  • Gasten: 6

Verder is er ook de mogelijkheid om met een eigen tent een staanplaats te huren. Voor caravans of mobilhomes is het moeilijk: de oprit is niet verhard, de bocht is een zeer rechte hoek en het is vrij steil omhoog. Enkel kleine busjes of heel kleine caravans kunnen er in! Het kampeerterrein heeft slechts 2 staanplaatsen, dus heel cosy. Het terrein is verlicht, er zijn verschillende aansluitingspunten voor elektriciteit en er is een kampvuurplaats met mogelijkheid tot BBQ.

Prijzen vanaf: 15 per nacht


Details bekijken

Kant-en-klare Tent

  • Gasten: 4
  • Grootte: 24m²

Zin in een toffe kampeerbelevenis in een comfortabel ingerichte tent? Gezinnen die graag kamperen maar geen zin hebben om de tent op en af te breken kunnen bij ons terecht in een mooie, grote tent, klaar voor gebruik. U heeft er wat opbergmeubilair, koffiezet, waterverwarmer en eetgerief voor het hele gezin. Voor de tent is een terras met tuinmeubilair voor een zonnig en sfeervol kampeerverblijf.

Prijzen vanaf: 90 per nacht


Details bekijken