La Tourette

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Er is tuinmeubilair voorzien. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. De kamer is modern ingericht met een dubbel bed en een stapelbed. Er is een ruime kleerkast en 2 bureautafels. Het is mogelijk een enkel bed en kinderbed bij te zetten. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Er is tuinmeubilair voorzien. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. De kamer is modern ingericht met een dubbel bed en een stapelbed. Er is een ruime kleerkast en 2 bureautafels. Het is mogelijk een enkel bed en kinderbed bij te plaatsen. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

Prijsoverzicht

Details

Beschikbaarheid

Prijzen vanaf: 220 per night

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan. 1

Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan.