Aligoté

Kamer”Aligoté” is een ruime 3-persoonskamer. We zijn trots op de prachtig gerestaureerde balken, de authentieke natuurstenen muur en warme plankenvloer. Er is een aparte badkamer met ruime inloopdouche en toilet. De wastafel is mooi ingewerkt in een antiek kastje in de kamer. Vanuit het venster aan de boekenhoek, heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en over de wijnheuvel. Het is mogelijk een ledikant en/of enkel bed bij te plaatsen.

“Aligoté” is een kamer ingericht voor 3 personen. Het is een prachtige ruime kamer van 40 m². Een warme plankenvloer, authentieke oude balken en een gerestaureerde natuurstenen muur geven aan de kamer een luxueuze en stijlvolle sfeer. Hij is praktisch ingericht met aparte badkamer met ruime inloopdouche en toilet. De wastafel is praktisch ingebouwd in een oud kastje in de kamer zelf. Vanuit het venster aan de boekenhoek, heb je een prachtig uitzicht op de binnenplaats en over de wijnheuvel. De kamer is gelegen aan het eind van de gang naast Chardonnay en heeft vanuit de boekenhoek een prachtig uitzicht over de binnenplaats. Het is mogelijk een ledikant en een enkel bed bij te plaatsen.

Prijsoverzicht

Details

Beschikbaarheid

Prijzen vanaf: 190 per night

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan. 1

Deze accommodatie is beschikbaar op de geselecteerde data. <br />Druk op 'Reservering Bevestigen' om verder te gaan.