Maison La Tour + kamer La Tourette

Het is mogelijk om Maison La Tour  samen met kamer La Tourette als ruim vakantiehuis te huren voor een groep van 8 à 10 personen zonder ontbijt. Deze accommodatie is enkel te reserveren met een bericht via het contactformulier ofwel dient u eerst Maison La Tour en daarna kamer La Tourette te reserveren. De prijzen passen we dan naderhand aan.

La Tourette

“Chambre La Tourette”is een ruime familiekamer naast de toren van Maison La Tour, met een eigen terras op de eerste verdieping, met toegang via de trap onder het terras. Er is tuinmeubilair voorzien. Van op het terras heeft u een grote dubbele deur om in de kamer te komen. U heeft er een prachtig uitzicht op de omgeving en op het dorp Igé. De kamer is modern ingericht met een dubbel bed en een stapelbed. Er is een ruime kleerkast en 2 bureautafels. Het is mogelijk een enkel bed en kinderbed bij te plaatsen. De aparte badkamer heeft een wastafel, toilet en douche.

Prijsoverzicht

Kampeerplaats

Verder is er ook de mogelijkheid om met een eigen tent  een staanplaats te huren. Voor caravans of mobilhomes is het moeilijk: de oprit is niet verhard, de bocht is een zeer rechte hoek en het is vrij steil omhoog. Enkel kleine busjes of heel kleine caravans kunnen er in! Het kampeerterrein heeft slechts 5 staanplaatsen, dus heel cosy. Het terrein is verlicht, er zijn verschillende aansluitingspunten voor elektriciteit en er is wat tuinmeubilair en een BBQ beschikbaar. Eventueel kan een oud kampeerfornuis op gas gebruikt worden.

Prijsoverzicht